Zásady ochrany osobních údajů

Kdo jsme

Naše webová adresa je: http://rodinavpohybu.eu.

Tato stránka slouží výhradně pro účely informačního a administračního servisu odborné konference o prorodinné politice nejen statutárního města Olomouce „Rodina v pohybu!“
Konference je organizována Sociálním odborem statutárního města Olomouce.
http://www.olomouc.eu/magistrat/odbory-magistratu/odbor-socialnich-veci/odbor

Ochrana osobních údajů se dále řídí pravidly Statutárního města Olomouce.

Souhlas s ukládáním Vašich dat získaných formuláři

  1. Odsouhlasením používání formulářů (např. u kontaktního formuláře, u komentářů k příspěvkům aapod.) udělujete tímto souhlas správci (viz výše), aby zpracovával ve smyslu nařízení GDPZ (viz výše) následující osobní údaje:
    1. jméno a příjmení,
    2. e-mailovou adresu,
    3. telefonní číslo,
    4. komentář nebo obsah zprávy, v případě registračního formuláře další údaje související s administrací konference (profese, oblast působnosti, zaměstnavatel aj.)
    5. IP adresu a řetězec user agent definující prohlížeč.
  2. Jméno a příjmení, e-mailová adresa a komentář budou zpracovány za účelem identifikace autora příspěvku a vložení komentáře nebo odeslání informací formulářem.
  3. IP adresa a řetězec user agent definující prohlížeč jsou zpracovány za účelem prevence před kyberútoky na server Správce.
  4. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz ke zrušení odběru v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání komentáře.
  5. Zpracování osobních údajů bude prováděno Správcem. Osobní údaje pro něj však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • poskytovatel webhostingu, společnost WEDOS Internet, a.s., se sídlem Masarykova 1230 373 41 Hluboká nad Vltavou Česká republika IČ: 28115708,
    • společnost Google LLC („společnost Google“) se sídlem na adrese 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Spojené státy americké, která se řídí těmito pravidly: https://policies.google.com/privacy?hl=cs&gl=cz
  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    1. vzít souhlas kdykoliv zpět,
    2. požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    3. vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně požadovat omezení zpracování, na přenositelnost a právo na kopii osobních údajů,
    4. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    5. podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s Nařízením.

Jaké tento web shromažďuje osobní údaje a proč je shromažďuje

Komentáře

Když návštěvníci přidají komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu, viz výše.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší emailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

Média

Pokud nahráváte obrázky na tento web, měli byste se vyhnout nahrávání obrázků s vloženými údaji o poloze (EXIF GPS). Návštěvníci webu mohou stáhnout a zobrazit libovolné data o poloze z obrázků na webu.

Kontaktní formuláře

Kontaktní formuláře uchovávají údaje jen s informovaným a dobrovolným souhlasem poskytovatele. Uchovávané údaje jsou zejména (viz výše) jméno a příjmení či přezdívka, e-mailovou adresu, text zprávy, nepovinně telefonní číslo, pokud je uvedeno. A pak IP a řetězec user agent definující prohlížeč kvůli obraně proti spamu.

Cookies

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookie neobsahuje žádné osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádné osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Analytika

Web sbírá údaje pro analytiku prostřednictvím služeb společnosti Google LLC („společnost Google“) se sídlem na adrese 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Spojené státy americké, která se řídí těnito pravidly: https://policies.google.com/privacy?hl=cs&gl=cz.

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.

Jaké máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kam posíláme vaše data?

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí. Údaje z formulářů jsou také uchována na serverech Google LLC.